Organen en lichaam in balans

copy-cropped-Fotolia_25059354_S

Om meer gezondheid, vitaliteit en energie op natuurlijke wijze te bereiken, kijken we naar uw lichamelijke balans.

Door het stellen van vragen en het inzetten van verschillende onderzoeksmethoden gaan we achterhalen welke organen en meridianen (energiebanen) extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Er kunnen zowel oosterse als westerse geneeswijzen ingezet worden,

Het doel is dat uw lichaam weer meer in balans komt, zodat u zich meer fit en gezond zult voelen.

Lichamelijke klachten:
Bij lichamelijke klachten kunt u denken aan pijnklachten, zoals b.v. rug – schouder- of nekklachten, zenuw-, gewrichts-, spier-, buik -en hoofdpijn.

Verder behandel ik regelmatig clienten die last hebben van spanning, depressiviteit, angst of andere overweldigende emoties en overspannenheid of burnout en de daarbijbehorende lichamelijke klachten.

Daarnaast tref ik vaak mensen met concentratieproblemen, (chronische)vermoeidheidsklachten, een gebrek aan vitaliteit, gebrekkige weerstand (immuunsysteem), en problemen met de luchtwegen en slijmvliezen.

Ook kunt u denken aan problemen als  vermoeide benen, maag en darm klachten, spijsverterings problemen. Candida en andere schimmels, gisten, e.d., urinewegklachten, ontstekingen, enzovoorts.

Verder heb ik ervaring met specifieke vrouwenkwalen zoals, menopauze -, menstruatieklachten en pms, zowel op lichamelijk als geestelijke gebied.

Maar als u zoekt naar een optimale gezondheid, bent u ook van harte welkom. Het streven naar balans en vitaliteit wordt van groot belang geacht.