De 5 natuurgerichte principes 

Als therapeute werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes, ik bied begeleiding op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau en werk dan ook op holistische wijze. Ik bezie mensen als een geheel; lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierdoor kan ik u totale zorg aanbieden.

Door mijn persoonlijke basis en de opleidingen die ik gevolgd heb, kan ik een ieder passende mogelijkheden en behandelwijzen bieden. Meer informatie hierover, vindt u op deze pagina; Adriana Visser

Overzicht van de 5 natuurgerichte principes;

  1.  Er wordt gestart met herstel dan al verbetering van uw energie en vitaliteit. Bij voldoende energie kan er aan verder herstel gewerkt worden; energie Het principe energie.
  2. Vervolgens wordt uw lichaam en geest in balans gebracht en krijgen gezondheid en geluk weer een nieuwe impuls; In Balans. Het principe prikkeloverdracht.
  3. Verder wordt er gewerkt aan uw lichamelijke, geestelijke of emotionele pijn, klachten, blokkades dan al overbelasting; Loslaten  Het principe drainage
  4. Daarnaast wordt u lichamelijk en geestelijk ondersteund door de optimale voeding voor lichaam en geest. Wat is voor u een gezond individueel voedingspatroon; Voeding en wat biedt u persoonlijke geestelijke voeding, inspiratie en vitaliteit?; Inspiratie Het principe voeding.
  5. Tot slot wordt u ondersteuning geboden bij uw wens tot verandering, naar meer inzicht en bewustzijn; in je Kracht  Het principe psyche/ levenskunst

In mijn praktijk hanteer ik daarnaast het 6e principe; omgeving, welke invloed heeft uw omgeving op u? Dit kan gaan om familie, vrienden, op het werk, de maatschappij en de wereld.