Inzicht en Bewustzijn, Balans en vitaliteit.

Steinbgen

Voor wie

Binnen mijn praktijk werk ik zowel met volwassenen als met kinderen. Individuen, partners en gezinnen, kunnen een consult aanvragen.

Geestelijke en emotionele klachten
Regelmatig hebben clienten hun angst, paniekaanvallen, hyperventilatie, spanning, depressiviteit, somberheid of andere overweldigende emoties weer hanteerbaar kunnen maken, zodat hun leven weer prettiger werd.

Verder behandel ik regelmatig clienten die last hebben van overspannenheid of burnout en de daarbijbehorende geestelijke klachten.

Ook kunt u ondersteund worden bij de verwerking van verlies, verdriet en rouw. Eveneens bij het verwerken van trauma’s en schokkende gebeurtenissen. Ook begeleiding of mediation (bemiddeling) bij relatie-, gezinsproblemen, communicatie en conflicten behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kan onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, onvoldoende inzicht in jezelf, jouw patronen en mogelijkheden aan de orde komen.

Leren omgaan met AD(H)D voor volwassenen en kinderen in psychisch opzicht en het verminderen van de bijkomende klachten, zoals b.v. concentratieproblemen, overactiviteit, druk gedrag etc. Maar ook concentratieproblemen in zijn algemeenheid kunnen aan de orde zijn.

Daarnaast werk ik ook veel met mensen die willen leren omgaan met hoogsensitiviteit en gevoeligheid op andere terreinen eventueel in combinatie met het leren opzoeken en aangeven van jouw eigen grenzen.

Regelmatig komen er ook mensen, die allerlei klachten ervaren die ze niet precies kunnen duiden, die het gevoel hebben niet lekker in je vel te zitten.