Therapie en Leefstijl advies bij lichamelijke klachten.

cropped-Fotolia_22068059_S.jpg

Gezondheid, energie, vitaliteit en balans.

Voor wie 

Binnen mijn praktijk werk ik zowel met volwassenen als met kinderen. Individuen, partners en gezinnen, kunnen een consult aanvragen.

Waarvoor

  • Lichamelijke klachten
  • Leefstijl advies
Lichamelijke klachten:
Bij lichamelijke klachten kunt u denken aan pijnklachten, zoals b.v. rug – schouder- of nekklachten, zenuw-, gewrichts-, spier-, buik -en hoofdpijn. Maar ook beperkingen in het bewegingsapparaat. Ook kan ik verlichting bieden bij fybromyalgie en andere reumatische klachten.

Verder behandel ik regelmatig clienten die last hebben van spanning, depressiviteit, angst of andere overweldigende emoties en overspannenheid of burnout en de daarbijbehorende lichamelijke klachten.

Daarnaast tref ik vaak mensen met slapeloosheid, concentratieproblemen, (chronische)vermoeidheidsklachten, een gebrek aan vitaliteit, gebrekkige weerstand (immuunsysteem), en problemen met de luchtwegen en slijmvliezen, allergie e.d.

Ook kunt u denken aan problemen als een slechte doorbloeding, vermoeide benen, maag en darm klachten, spijsverterings problemen. Candida en andere schimmels, gisten, e.d., urineweg – en prostaatklachten, ontstekingen, enzovoorts.

Verder heb ik ervaring met specifieke vrouwenkwalen zoals, menopauze -, menstruatieklachten en pms, zowel op lichamelijk als geestelijke gebied.

Maar als u zoekt naar een optimale gezondheid, bent u ook van harte welkom. Het streven naar balans en vitaliteit wordt van groot belang geacht.
Doordat ik gediplomeerd en geregistreerd BATC therapeute ben, vergoeden een groot aantal zorgverzekeraars uw ziektekosten.